1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Workshop "Lean bouwen"

31 januari 2013 15:30 - 18:00

 

Lean Bouwen (ofwel Lean Project Management) is in 2004 voor het eerst in Nederland geïntroduceerd bij Heembouw door consultants van CRAFT Lean Management. 
Sindsdien is Lean Bouwen door steeds meer aannemers en toeleveranciers in de bouw omarmd.

Het sleutelwoord is een betere ketensamenwerking vanaf de ontwerpfase tot en met de exploitatie. Echter in de praktijk komt Lean Bouwen voornamelijk tot uiting in gezamenlijke planningssessies voor de uitvoeringsfase door de hoofdaannemer met de onderaannemers.

CRAFT Lean Management is van mening dat de grootste slag gemaakt kan worden door al vanaf de initiatieffase de Lean principes toe te passen.
In de netwerkbijeenkomst maakt u op interactieve wijze kennis met Lean Bouwen en de waarde daarvan voor uw werkzaamheden in termen van kwaliteit, doorlooptijdverkorting en kostenbesparing.

U kunt zich al aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.


Discussie

Terug naar het agenda archief

Vacatures

 
 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied