1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Masterclass Nieuwe Aanbestedingswet

13 juni 2013 15:30 - 18:00

 

De nieuwe Aanbestedingswet is van toepassing op aanbestedingen onder en boven de drempelwaarden. Het doel van deze wet is het scheppen van een duidelijk en eenvormig kader voor het plaatsen van overheidsopdrachten. De wet stelt strengere eisen aan de motiveringsplicht en brengt wijzigingen aan in de termijnen. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de voorschriften uit de Gids Proportionaliteit en het ARW 2012.

Wij nodigen u van harte uit voor onze Masterclass waarin wij u praktische handvatten aanreiken om de overgang van de huidige naar de nieuwe regelgeving naadloos te laten verlopen. Mr. M.J.L. (Marjolein) Tausch zal deze Masterclass voorbereiden en begeleiden. De kosten voor deelname zijn € 75,-, maar voor NVBK-leden bedragen de kosten € 45,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW. U mag (een) introduce(es) meenemen. Zij kunnen zich met hetzelfde formulier opgeven.


Discussie

Terug naar het agenda archief

Vacatures

 
 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied