1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

NVBK Algemene Ledenvergadering

26 maart 2015 14:30 - 16:30

Licht, transparant, ruim en duurzaam. Het gebouw van verzekeringsmaatschappij ASR is het beste kantoor van Nederland; aldus de jury van 2014.
Het kantoor van verzekeringsmaatschappij ASR is het grootste renovatieproject (85.000 m2) van Nederland  heeft veel lichtinval, is ruim opgezet, biedt keuze uit veel verschillende soorten werkplekken, is duurzaam gebouwd en inspireert medewerkers. Dat is de rode lijn die terug is te vinden in de omschrijvingen van de kantoren die Intermediair-lezers hebben genomineerd voor de Verkiezing Beste Kantoorgebouw 2014.

Het bestuur van de NVBK nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 

26 maart 2015
ASR - Utrecht

De stukken voor de vergadering zijn hier te downloaden:

Agenda

Bijlage 2: Verslag ALV 25 maart 2014

Bijlage 3: Jaarverslag 2014

Bijlage 4A: NVBK Jaarrekening 2014

Bijlage 4B: Toelichting Financiën 2014

Bijlage 4D: Verklaring Kascommissie NVBK

Bijlage 4E: Vacature Lid Kascommissie

Bijlage 6: Jaarplan 2015

Bijlage 7A: NVBK begroting

Bijlage 7B: Toelichting Financiën 2015

 

Vast staat dat Niels Vlieg al zijn bestuurstermijnen heeft volgemaakt en statutair kan hij niet meer kan worden herkozen. Frank Michielen van AT Osborne stelt zich kandidaat voor een bestuursfunctie en het bestuur stelt hem graag aan de leden voor als nieuw bestuurslid.
Omdat Niels de functie van voorzitter bekleedt, zal het bestuur na de bestuursverkiezing een nieuwe voorzitter uit haar midden kiezen.
De middag wordt afgesloten met een rondleiding door het ASR gebouw. Aansluitend aan de rondleiding is er gelegenheid om te borrelen met andere NVBK leden (voor alle leden toegankelijk). Na het borrelen is er gelegenheid om te dineren, hiervoor kunt u zich aanmelden, de kosten hiervoor zijn 30 euro p.p. (inclusief drankjes). Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
U kunt uw deelname kenbaar maken door middel van het aanmeldformulier.

Programma

Voorlopig programma: (Dit kan nog wijzigen)


14.30 uur      Ontvangst
14.45 uur      Aanvang ALV (klik hier voor de agenda)
16.30 uur      Sluiting ALV

Na de Algemene Ledenvergadering is er gelegenheid voor een rondleiding door het ASR gebouw en is er gelegenheid om te borrelen met andere NVBK leden. Aansluitend aan de rondleiding/borrel is er mogelijkheid te dineren. De kosten voor het diner zijn 30 euro p.p. inclusief drankjes. Bij aanmelding voor de ALV kunt u aangeven of u aanwezig wilt zijn bij het diner. Na aanmelding voor het diner ontvangt u een factuur van het secretariaat.


Discussie

Terug naar het agenda archief

Vacatures

 
 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied