1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

BIM - Netwerkbijeenkomst met BNB

11 april 2017 15:30 - 18:00

BIM-Netwerkbijeenkomst met BNB

In 2017 organiseert NVBK weer de nodige bijeenkomsten. De jaarlijkse netwerkbijeenkomst met BNB zal worden gehouden op dinsdagmiddag 11 april 2017. Het onderwerp voor deze netwerkbijeenkomst is (het aansluiten op) BIM. Een van onze Special Interest Groups (SIG) houdt zich namelijk met dit thema bezig en is graag bereid haar bevindingen te presenteren. 

SIG BIM

Kennisoverdracht binnen de NVBK vindt onder andere plaats via deze Special Interest Groups (SIG). Een SIG is een werkgroep waarin professionals uit het bedrijfsleven bij elkaar komen om kennis uit het vakgebied met elkaar te delen en te ontwikkelen. Doel van de SIG BIM is het op uniforme wijze aansluiten van bouwkosten op de diverse BIM-pakketten. Vermeldingswaardig hierbij is dat enkele deelnemers in deze SIG BIM een grote affiniteit hebben met bestekken en een enkeling is zelfs BNB lid.

Locatie

Vanaf 15.30 ben je van harte welkom bij Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 in Tiel. Na een kop koffie of thee starten we met de bijeenkomst, we willen je daarom vragen tijdig aanwezig te zijn. Rond 18.00 uur sluiten we de sessie af met een gezellige netwerkborrel. 

Programma

De gastsprekers zijn afkomstig van Dura Vermeer, Bouwbedrijf MJ De Nijs en Zonen BV en IGG Bointon de Groot BV. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: 

  • Stand van zaken BIM: verleden, heden en toekomst;
  • Uitleg BIM BASIS INFORMATIELEVERINGSSPECIFICATIE (ILS);
  • Specificeren en kosten bij BIMmen:welke rol neemt de besteks- en kostendeskundige in bij BIMmen?
  • Toekomstvisie.

 


Discussie

Terug naar het agenda archief

Vacatures

 
 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied