1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Algemene ledenvergadering en netwerkbijeenkomst

20 maart 2018 13:30 - 18:00

Ieder jaar vindt een algemene ledenvergadering plaats. Dit jaar organiseert de NVBK een netwerkbijeenkomst voorafgaand aan deze vergadering bij een unieke locatie (CIRCL, Amsterdam). Tijdens- en na afloop is er voldoende tijd om bij te praten met vakgenoten. 

Deelname aan de netwerbijeenkomst is mogelijk voor leden (gratis) en externen (€ 50,- excl. btw). Deelname aan de algemene ledenvergadering is uitsluitend voor leden.  

Programma

13:30 uur Ontvangst
14:00 uur Start netwerkbijeenkomst met een presentatie van de herschreven publicatie Algemene Bouwplaatskosten (ABK - model 2018) 
14:45 uur Rondleiding door CIRCL
15:30 uur Korte pauze en ontvangst deelnemers algemene ledenvergadering
15:45 uur Start algemene ledenvergadering
17:30 uur Borrel en afsluitend diner

Locatie:
CIRCL Amsterdam
Gustav Mahlerlaan 1B
1082 MK Amsterdam

CIRCL is een nieuw paviljoen aan de Zuidas. Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te maken. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen.

Circl is een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden. Maar hoe kwam ABN AMRO erbij om dit bijzondere paviljoen te bouwen?
Een verhaal over dromen, ambities en de kracht van voortschrijdend inzicht.

Routebeschrijving
Circl is erg makkelijk bereikbaar. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in een paar minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook metrolijn 51, metrolijn 50 en tram 5. Ook buslijn 62 stopt vlakbij, halte Hogewerf. Toch met de auto? Het bezoekadres is Gustav Mahlerplein 1B. Parkeren kan in Q-Park Mahler (Aaron Coplandstraat 8 1082 MG Amsterdam) of Q-Park Symphony (Leo Smitstraat 4 1082 MP Amsterdam).
Discussie

Terug naar het agenda archief

Vacatures

 
 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied