1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Netwerkbijeenkomst en algemene ledenvergadering

16 april 2019 13:30 - 18:00

De algemene ledenvergadering van 16 april a.s. wordt gecombineerd met een introductie en rondleiding in de Vergaderfabriek, de eerste 3D-geprinte vergaderlocatie. Klik hier voor een impressie. De Vergaderfabriek wordt meer dan een gebouw. Het is een filosofie en een co-creatie van diverse branches en (ICT-)ontwikkelingen. Het wordt een ongekende beleefomgeving om in te trainen en te vergaderen, waarbij beeldtechnologie een belangrijke rol gaan spelen. Arvid Prigge (initiatiefnemer) vertelt je hier 16 april a.s. meer over!

Programma 
13:30 uur Ontvangst in The Hangar
14:00 uur Start presentatie in The Hangar en aansluitend rondleiding in de Vergaderfabriek door Arvid Prigge.
15:30 uur Pauze / inloop ALV
16:00 uur Start ALV
17:30 uur Borrel en aansluitend diner

Locatie
The Hangar
De Zanden 105 A
7395 PG Teuge
routebeschrijving

We zien je graag op 16 april!Terug naar het agenda archief

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied