1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Dag van de Bouwkostendeskundige 2020

28 januari 2020 13:00 - 18:00

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

NVBK organiseert de Dag van de Bouwkostendeskundige. Een dag speciaal voor bouwkostendeskundigen met interessante lezingen en voldoende tijd om bij te praten met je vakgenoten. 

Het thema van deze bijeenkomst is: Smart Buildings.  

In het jaarlijkse magazine van NVBK, KM besteden we traditiegetrouw veel aandacht aan deze dag. In week 3 wordt het magazine verzonden. 

Locatie

De Bouwcampus in Delft
Vanuit een onafhankelijke positie brengt deze locatie organisaties bij elkaar rond concrete vraagstukken op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Dit zijn altijd vraagstukken die breed gedeeld worden en voor een groot aantal partijen relevant zijn. In een neutrale setting en op basis van gelijkwaardigheid wordt er in co-creatie gewerkt. Kennis en ervaring worden open gedeeld. Zo ontstaan nieuwe verbindingen en andere inzichten.

De locatie is zo aansprekend dat een rondleiding niet mag ontbreken op het programma van de DvdB. Behalve deze rondleiding - waarin je meer hoort over deze unieke locatie - hebben we twee sprekers. 

Sprekers

John van den Burg
In zijn verhaal geeft John een overzicht van de meest gebruikelijke besturingssystemen voor licht- en klimaatinstallaties en hun toegepaste technologie. John behandelt daarbij ook de interactie met slimme functionaliteiten zoals routebepaling, ruimtegebruik, bezettingsgraad en data-acquisitie en -analyse. Steekwoorden zijn protocollen en technieken zoals BACnet, DALI, API, Beacons, VLC en BLE. Daar waar zijn eigen praktijk aansluit bij het onderwerp geeft hij prijsindicaties waar deskundigen bij hun calculaties rekening mee moeten houden.

Jeroen Post
Jeroen zal tijdens zijn presentatie toelichten waarom EDGE slimme gebouwen ontwikkeld, wat hij verstaat onder deze noemer en wat de gevolgen zijn voor zowel gebruikers als de operationele fase. Bij EDGE (voorheen OVG real estate) ligt de focus op kantoren en multifunctionele gebouwen met een zware focus op kantoren, waarbij EDGE haar ontwikkeling stoelt op met name duurzaamheid en gebruikersgericht ontwikkelen. 

Kosten
Voor leden van NVBK is deelname aan deze dag helemaal gratis. 
Ben je lid van Dace of BNB dan bedragen de kosten voor deelname € 25,= excl. btw. Ben je geen lid van een van genoemde verenigingen dan bedragen de kosten voor deelname € 50,= excl. btw. 

Programma

 

13.00 uur Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur Presentatie en rondleiding Bouwcampus
14.15 uur Pauze
14.30 uur Spreker: John van den Burg
15.30 uur Pauze
15.45 uur Spreker: Jeroen Post 
16:45 uur Borrelen met vakgenoten
rond 17:30 uur Afsluitend diner (een bijdrage in de kosten voor het diner wordt achteraf in rekening gebracht)Terug naar het agenda archief

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied