1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda
  4.  > Archief

Webinar Groninger Maatregelen Catalogus door Tijmen van Steenis

04 maart 2021 16:00 - 17:00

In vervolg op de DvdB eind vorig jaar met het thema "aardbevingsproblematiek", organiseert de NVBK nu een webinar over de "Groninger Maatregelen Catalogus.”

De bouwkundige versterkingsopgave in Groningen vraagt veel capaciteit van zowel adviseurs als uitvoerende partijen. Om deze grote opgave adequaat aan te pakken is de Groninger Maatregelencatalogus (GMC) ontwikkeld.
De GMC bevat versterkingsmaatregelen die op een uniforme wijze en op een kwalitatief hoog niveau zijn uitgewerkt. De GMC biedt integrale oplossingen en bewerkstelligt een uniforme werkwijze.
Tijmen van Steenis, adviseur bedrijfsvoering bij Nationaal Coördinator Groningen, geeft een toelichting op het gebruik van de GMC.

Programma

Het webinar start om 16.00 uur.  

Meld je nu aan:

 

 

 

 Terug naar het agenda archief

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied