1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda

NVBK-CEEC bijeenkomst: duurzaamheid

13 oktober 2017 14:00 - 20:30NVBK is lid van haar internationale zusterorganisatie CEEC en onze vertegenwoordigers hierin zijn Creon van Swaghoven en Tim de Jonge. Het is hen gelukt om het CEEC congres dit najaar naar Nederland te halen, naar Rotterdam om precies te zijn.

De internationale gasten zijn 12 t/m 14 oktober in Nederland voor onder andere hun halfjaarlijkse conferentie op zaterdag 14 oktober. De dag ervoor, vrijdagmiddag 13 oktober, organiseren we een gezamenlijke bijeenkomst met zowel NVBK als CEEC leden.

Het centrale thema van de conferentie is duurzaamheid. Het programma wordt op korte termijn bekend gemaakt. De vrijdag wordt in elk geval gezamenlijk afgesloten met een (formal) diner. We zouden het erg leuk vinden als ook jij hierbij aanwezig bent. Deelname voor NVBK-leden is voor het middagdagprogramma gratis, voor het afsluitende diner brengen we wel kosten in rekening. 

CEEC 

 *Let op: de tijden zijn onder voorbehoud!


Discussie

Terug naar het agenda overzicht

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied