1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda

Dag van de Bouwkostendeskundige 2018

15 november 2018

Ieder jaar organiseert NVBK de Dag van de Bouwkostendeskundige. Een dag speciaal voor bouwkostendeskundigen met interessante lezingen en voldoende tijd om bij te praten met uw vakgenoten. 

Dit jaar zal de Dag van de Bouwkostendeskundigen zijn op donderdag 15 november. Het thema van deze dag is: BIM.  Noteer je deze dag alvast in je agenda?! De locatie is ook al bekend voor deze bijeenkomst: Bouw & Infra Park Harderwijk. 

In het jaarlijkse magazine van NVBK, KM besteden we traditiegetrouw veel aandacht aan deze dag. Wil jij je bijdrage leveren aan het magazine van NVBK en past dit helemaal in het thema BIM? Neem dan contact op met de redactie via km@nvbk.nl

Globaal programma
12:30 uur Ontvangst
13:00 uur Start invulling programma
17:00 uur Borrel
17:45 uur Afsluitend dinerbuffet (aparte aanmelding)

Aanmelden kan al wel voor de Dag van de Bouwkostendeskundige! 

Deelname aan de Dag van de Bouwkostendeskundige is gratis voor leden van de NVBK
Leden van Dace en BNB betalen € 25,- 
Externen betalen € 50,-
(alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW)

Houd de website in de gaten voor de laatste informatie! 

 

 

 

 


Discussie

Terug naar het agenda overzicht

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied