1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda

Dag van de Bouwkostendeskundige 2018

08 november 2018

Ieder jaar organiseert NVBK de Dag van de Bouwkostendeskundige. Een dag speciaal voor bouwkostendeskundigen met interessante lezingen en voldoende tijd om bij te praten met uw vakgenoten. 

Dit jaar zal de Dag van de Bouwkostendeskundigen zijn op donderdag 8 november. Het thema van deze dag is: BIM.  Noteer je deze dag alvast in je agenda?! De locatie is ook al bekend voor deze bijeenkomst: Bouw & Infra Park Harderwijk. 

In het jaarlijkse magazine van NVBK, KM besteden we traditiegetrouw veel aandacht aan deze dag. Wil jij je bijdrage leveren aan het magazine van NVBK en past dit helemaal in het thema BIM? Neem dan contact op met de redactie via km@nvbk.nl

Globaal programma

13.00 uur Ontvangst met Koffie en thee

13.30 uur Rondleiding

14:15 uur Presentatie Arjan Walinga
15.00 uur Presentatie ?

15.45 uur Pauze


16:15 uur Presentatie Jeroen Inberg en Irvin Berkel


17:00 uur Borrelen vakgenoten
17:45 uur Afsluitend dinerbuffet (aparte aanmelding)

Aanmelden kan al wel voor de Dag van de Bouwkostendeskundige! 

Deelname aan de Dag van de Bouwkostendeskundige is gratis voor leden van de NVBK
Leden van Dace en BNB betalen € 25,- 
Externen betalen € 50,-
(alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW)

Sprekers
Arjan Walinga (Delft,1974) studeerde aan de Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Utrecht. Na het behalen van zijn diploma in 1997 vervulde hij meerdere functies bij Siemens Nederland in de vakgebieden Inkoop, Logistiek, ICT en Supply Chain Management. In 2010 maakte hij een overstap naar Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bedrijven in de bouwnijverheid. Bij Bouwend Nederland houdt hij zich bezig met de thema’s bouwlogistiek, BIM en virtueel bouwen, digitalisering en supply chain finance.
Onderwijs heeft een bijzondere plaats in alle werkzaamheden van Arjan Walinga. Zo is hij vanaf het begin betrokken bij de BIM-onderwijsbeweging. Hij staat regelmatig voor de klas om studenten les te geven over logistiek en BIM op hbo’s en mbo’s. Ook geeft hij voorlichting op middelbare scholen over hoe gaaf het is om in deze higtech-industrie te mogen werken in het licht van #jegaathetmaken.


Houd de website in de gaten voor de laatste informatie! 

 

 

 

 


Discussie

Terug naar het agenda overzicht

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied