1. Home
  2.  > NVBK Leden
  3.  > Agenda

Webinar Aanbestedingsrecht en bouwkosten door Joost Haest

24 juni 2021 16:00 - 17:00

Aanbestedingsrecht en bouwkosten

Prijsvorming en bouwkosten maken op vele manieren onderdeel uit van de aanbestedingspraktijk. Denk aan discussies omtrent prijsduiken / abnormaal lage inschrijvingen, te lage ramingen van de aanbestedende dienst, gehanteerde plafondbedragen, voorgeschreven prijzen per eenheid en de verplichte onderbouwing van prijzen per eenheid.

In dit webinar zal mr. Joost Haest, advocaat bouw- en aanbestedingsrecht bij Severijn Hulshof advocaten, met vele praktijkvoorbeelden en rechtspraak ingaan op deze onderwerpen. Ook zal hij stilstaan bij de meest voorkomende aanbestedingsklachten, lees in dit kader het artikel dat hij recent schreef voor het Aanbestedingsinstituut voor Bouw & Infra (Bouwend Nederland) en het Aanbestedingsinstituut van Techniek Nederland. Naar het artikel

Wanneer er vragen zijn over dit onderwerp ontvangen wij deze graag vooraf aan het webinar zodat Joost ze eventueel kan meenemen in zijn verhaal.

Programma

Het webinar start om 16.00 uur.  

Meld je nu aan:

 

 

 

 Terug naar het agenda archief

Vacatures


 
zoekt een
Cost & data Consultant

 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied