Over Borgen van marktconforme prijzen - gezamenlijke bijeenkomst RKN en NVBK

Borgen van marktconforme prijzen - gezamenlijke bijeenkomst RKN en NVBK

Het werken in een bouwteam of een langdurige samenwerking met vaste aannemers heeft een groot aantal voordelen. Maar hoe borg je de marktconformiteit van de prijzen?

Op donderdag 26 september om 15.00 uur organiseren Register Kostenmanager Nederland (RKN) en NVBK de gezamenlijke bijeenkomst ‘Borgen van marktconforme prijzen’.

Niels Vlieg neemt ons mee in de mogelijkheden om marktconformiteit in de samenwerking te borgen. Samen gaan we in discussie over de mogelijkheden en bespreken we het werken met een open boek aan de hand van een aanbestedingstraject door 5 woningcorporaties in de regio Haaglanden. De te bespreken methodiek is mogelijk voor woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuurprojecten.

Niels Vlieg is oud-voorzitter van de NVBK en momenteel voorzitter van RKN. Vanuit zijn functie als manager vastgoedontwikkeling bij woningcorporatie Vidomes is hij betrokken bij een initiatief waarin 5 woningcorporaties in de regio Haaglanden de komende jaren 9.000 sociale huurwoningen in de regio gaan renoveren en verduurzamen. Om de benodigde bouwcapaciteit te waarborgen zullen de 5 corporaties langdurig gaan samenwerken met meerdere aannemers. Voor de aanbesteding schreven 8 partijen zich in. Uit deze inschrijvingen zijn de 5 aannemers geselecteerd die samen met de woningcorporaties een partnerschap zijn aangegaan onder de naam ‘Bouwstroiom renovatie & verduurzaming’. Het partnerschap moet niet alleen zorgen voor de benodigde bouwcapaciteit, voor ook voor efficiencyvoordelen.

Nadere informatie over o.a. het programma en de locatie volgt.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Leden NVBK Gratis
Via RKN Gratis
Sluiten