1. Home
  2.  > Service
  3.  > Contact & Route

Contact & Route

Secretariaat NVBK
 
Postbus 1058
3860 BB NIJKERK
 
T 033-2473474
F 033-2460470
E Mail ons
I  www.nvbk.nl
 
> Medewerkers secretariaat

 

 

 

Vanaf AMSTERDAM

Volg de A1 richting Amersfoort/Apeldoorn. Volg bij het kruispunt Hoevelaken de A28, richting Zwolle. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten, rechtsaf richting Nijkerk. Sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf, richting Nijkerk en Arkervaart. Dit is de Ambachtsstraat. Het gebouw links na het tankstation "Arkervaart" is nummer 15.

Vanaf UTRECHT

Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag,bij de verkeerslichten,rechtsaf richting Nijkerk. Sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf, richting Nijkerk en Arkervaart. Dit is de Ambachtsstraat. Het gebouw links na het tankstation "Arkervaart" is nummer 15.

Vanaf GRONINGEN

Volg de A28 richting Utrecht. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten, linksaf richting Nijkerk. Sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf, richting Nijkerk en Arkervaart. Dit is de Ambachtsstraat. Het gebouw links na het tankstation "Arkervaart" is nummer 15.

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied