1. Home

Meld je aan voor het webinar 'Groninger Maatregelen catalogus' op 4 maart!

door NVBK Secretariaat op 02-03-2021

Heb jij je al aangemeld voor de webinar 'Groninger Maatregelen Catalogus' op 4 maart? Nog niet? Doen! De webinar is namelijk een vervolg op het thema 'aardbevingsproblematiek' van de Dag van de Bouwkostendeskundige eind vorig jaar en biedt je integrale oplossingen voor de bouwkundige versterkingsopgave.

De bouwkundige versterkingsopgave in Groningen vraagt veel capaciteit van zowel adviseurs als uitvoerende partijen. Om deze grote opgave adequaat aan te pakken is de Groninger Maatregelencatalogus (GMC) ontwikkeld.

De GMC bevat versterkingsmaatregelen die op een uniforme wijze en op een kwalitatief hoog niveau zijn uitgewerkt, biedt integrale oplossingen en bewerkstelligt een uniforme werkwijze.

Tijmen van Steenis, adviseur bedrijfsvoering bij Nationaal Coördinator Groningen, geeft je tijdens deze webinar een toelichting op het gebruik van de GMC.

Interessant? Je kunt je aanmelden via onze website.

Ook niet-leden van de NVBK zijn van harte welkom! Dus tag gerust iemand voor wie dit een interessant webinar kan zijn.


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied