1. Home

Wat vindt u van stelling 1: De calculator is niet meer nodig.

door NVBK Secretariaat op 07-09-2015
  1. “De calculator is niet meer nodig”

BIM is al een lange tijd in ontwikkeling, de ontwikkeling gaat nog steeds door en is nog lang niet op zijn eind. In de praktijk is te zien dat BIM steeds meer toegepast wordt bij projecten. Dit brengt een verandering op het kosten-vakgebied met zich mee. De functies van tekenaar, calculator, programmeur en kostendeskundige komen steeds dichter bij elkaar te liggen en schuiven langzaam in elkaar. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden van de calculator is het bepalen van hoeveelheden, maar wat als deze werkzaamheden worden verricht door een computerprogramma?

 

SIG Toekomst van de Bouwkostendeskundige laat u graag aan de hand van een 6tal stellingen nadenken en mee discussieren over de veranderingen in het vak van Bouwkostendeskundige.

Op 29 oktober is er een netwerkbijeenkomst in dit thema, bent u daar bij? Klik hier om aan te melden

Op 14 september wordt de volgende stelling opgenomen, hier op de website maar ook op LinkedIn en op twitter maken we hier melding van.

Doet u mee? Laat uw reactie achter onder dit nieuwsitem of in de discussie op LinkedIn. 
Wilt u een e-mail ontvangen als de volgende stelling is opgenomen geeft u dan uw naam en e-mailadres door via km@nvbk.nl. 

 


Terug naar het nieuws archief

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied