1. Home

Meld je aan voor webinar 20 mei: 'Meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de P85-methodiek.'

door NVBK Secretariaat op 22-04-2021

NVBK en Stichting Register Kostenmanager Nederland organiseren op donderdag 20 mei het webinar 'Meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de P85-methodiek.'

Bij probabilistisch ramen wordt de projectinformatie uit het vroege stadium gekoppeld aan kostendragers, allen met een bandbreedte. Ervaring en kennis van bouwprocessen en onderliggende kosten zijn cruciaal bij het bepalen van de bandbreedte en projectrisico's.

In dit webinar behandelen Jacqueline Schlagwein en Niels Vlieg de P85-methodiek (investeringskosten met 15% kans op overschrijding) aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Meer weten? Aanmelden kan via onze website. Je bent van harte welkom!


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied