1. Home

Ga ook mee naar de eerste 3D-geprinte vergaderlocatie

door NVBK Secretariaat op 28-03-2019

Netwerkbijeenkomst in De Vergaderfabriek

Traditiegetrouw is er vooarfgaand aan de Algemene Ledenvergadering van de NVBK een Netwerkbijeenkomst. Het bestuur van de NVBK nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. We zullen een bezoek brengen aan de eerste 3D-geprinte vergaderlocatie: De Vergaderfabriek in Teuge. Klik hier voor een impressie. De Vergaderlocatie is een filosofie en een co-creatie van diverse branches en (ICT-)ontwikkelingen. Het wordt een ongekende beleefomgeving om in te trainen en te vergaderen, waarbij beeldtechnologie een belangrijke rol gaan spelen. Arvid Prigge (initiatiefnemer) vertelt je hier op dinsdag 16 april aanstaande meer over!

Wil je je direct aanmelden? Klik hier

Programma 
13:30 uur Ontvangst in The Hangar
14:00 uur Start presentatie in The Hangar en aansluitend rondleiding in de Vergaderfabriek door Arvid Prigge.
15:30 uur Pauze / inloop ALV
16:00 uur Start ALV
17:30 uur Borrel en aansluitend diner

Locatie
The Hangar
De Zanden 105 A
7395 PG Teuge
routebeschrijving

We zien je graag op 16 april!

 


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures


 
 
zoekt een
Adviseur Bouwkosten
 
 

 

 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied