1. Home

Jouw mening is belangrijk

door NVBK Secretariaat op 31-05-2017

Het bestuur organiseert de jaarlijkse ledenvergadering altijd in combinatie met een themabijeenkomst. De vaste opzet hierbij is dat we op een doordeweekse dag rond 14.30 uur starten met de ledenvergadering en er aansluitend rond 16.00 uur een themabijeenkomst plaatsvindt. De dag wordt veelal om 18.00 uur afgesloten met een netwerkborrel en desgewenst een diner.

Tijdens de laatste ledenvergadering heeft het bestuur toegezegd te onderzoeken of deze opzet aansluit op de behoefte van onze leden. Wij vragen je daarom vriendelijk de onderstaande poll in te vullen zodat wij hier bij de organisatie van de volgende ledenvergadering rekening mee kunnen houden. Alvast bedankt voor je medewerking!

Frank Michielen

Voorzitter NVBK

 

 


Terug naar het nieuws overzicht

Vacatures

 
 

NVBK op Twitter

NVBK lid Worden

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

>>>Aanmelden

Zoek een NVBK Kostendeskundige

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied