FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Boek Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren

In het boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren' geven we als werkgroep Levensduurkosten een brede introductie op onze methodiek om de levensduurkosten te berekenen en presenteren we een praktisch stappenplan. Op die manier willen we bijdragen aan slimmere keuzes bij het bouwen en verbouwen van vastgoed. Deze slimme keuzes dragen bij aan voordelen op de lange termijn.

De werkgroep Levensduurkosten is een bijzondere samenwerking tussen deskundigen uit verschillende organisaties. In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en de Dutch Association for Cost Engineering (DACE) is in de afgelopen jaren gewerkt aan een verdieping op het thema levensduurkosten. Dit boek bundelt alle artikelen van onze werkgroep die zijn gepubliceerd tussen 2020 en 2023. Alle artikelen in dit boek zijn geactualiseerd naar de huidige situatie door onze werkgroep. We willen onze lezers erop wijzen dat de ontwikkelingen doorgaan en onderhevig zijn aan verandering.

Dit boek is tot stand gekomen met bijdragen van de volgende deskundigen en organisaties:
Erik Weldring, Rijksvastgoedbedrijf; Bernd Karstenberg, Life Cycle Vision; Frank Michielen, AT Osborne; Djordy van Laar; Marc Hengstmangers, IGG Bouweconomie; Gerard van Dijk, Brink; Nederlandse Vereniging voor Bouwkostendeskundigen (NVBK); DACE cost and value.


>> Download hier de pdf van het boek 'Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren'

Omslag boek Levensduurkosten – Slim investeren, lang profiteren

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten