FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Samenwerking

DACE

De Dutch Association of Cost Engineers (DACE) is een Nederlands netwerk van Cost Engineers en Value Engineers.
Vele bedrijven in de Nederlandse procesindustrie en de Grond-, Weg- en Waterbouw alsmede een groot aantal individuele deelnemers zijn aangesloten bij DACE.

DACE en de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen kwamen in 2005 een Memorandum of Understanding overeen. Op basis daarvan zoeken beide organisaties nadere samenwerking. Kostendeskundigen in de procesindustrie, in GWW en in de bouw beoefenen immers hetzelfde vak in verschillende omgevingen.

8 december 2005: David Meijer (voormalig voorzitter NVBK) en ir. Eric Jan de Widt (voormalig voorzitter DACE) ondertekenen de overeenkomst

 

BNB

Samen met de Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) wordt het project EKB uitgevoerd.

 

NEN

Leden van NVBK participeren in verschillende NEN commissies. Lees hier meer over het belang over de samenwerking tussen NEN en NVBK.

 

CEEC

NVBK is lid van de internationale raad Conseil European des Economistes de la Construction (The Council of European Construction Economists of CEEC) is 35 jaar geleden opgericht door enkele nationale instituten die de bouwkostendeskundigen representeren.

De CEEC heeft als doel om de beroepsgroep en het vak van kostendeskundigen op Europees gebied te promoten. Ook het bevorderen van opleidingen en erkenning van professionals in de diverse landen staat hoog op de agenda. Daarnaast is CEEC ook de link van de beroepsgroep naar EU organisaties.

Vertegenwoordiging NVBK: Tim de Jonge (Winket bv), Creon Swaghoven (Assay Plan- & Vastgoedeconomie) en Erik Schulte Fischedick ( Witteveen + Bos).

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten