FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Organisatie

De organisatie van de NVBK ligt in handen van het bestuur, de commissies en het secretariaat. Het algemeen -en dagelijks bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris) zijn verantwoordelijk voor het verenigingsbeleid. Het bestuur wordt in de dagelijkse uitvoering onderteunt door verschillende commissies en het secretariaat.

Een vereniging voor en door leden

NVBK werkt vanuit het principe dat de vereniging er is door en voor vrijwilligers. Daarom is de NVBK altijd op zoek naar leden die zich voor de vereniging willen inzetten. Dit kan zowel projectmatig (bijvoorbeeld door eenmalig te helpen een evenement te organiseren) als structureel. Vrijwilligerswerk kost tijd, maar de ervaring van onze vrijwilligers is dat je er ook veel voor terugkrijgt. Bijvoorbeeld door het contact met andere teamleden, vakdeskundigen en het prikkelen van je eigen denkraam. 
Heb je interesse? Laat het ons weten!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten