FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Publicatiereeks levensduurkosten

In januari 2020 zijn het Rijksvastgoedbedrijf, Life Cycle Vision, AT Osborne, IGG Bouweconomie en Brink een unieke samenwerking aangegaan. In samenspraak met de Nederlandse Vereniging voor Bouwkostendeskundigen (NVBK) geven deze partners van NVBK inhoud aan het thema levensduurkosten. Het integraal rekenen aan kosten, opbrengsten en waarde van vastgoed- en bouwopgaves.

De uitkomsten van het gezamenlijke onderzoek delen we via een reeks publicaties. Op LinkedIn plaatsen wij alle publicaties en is ruimte voor het delen van ervaringen. 

Publicatie 5, 6 april 2022
Levensduurkosten: obstakels en kansen

Publicatie 4, 12 september 2021
Levensduurkosten: welke wetten, duurzaamheidslabels en normen zijn er?

Publicatie 3, februari 2021
Levensduurkosten, maak de juiste keuze op het juiste moment

Publicatie 2, november 2020:
Levensduurkosten, de voordelen van deze methode

Publicatie 1, september 2020: 
Levensduurkosten, alle kosten voor bouw en exploitatie in beeld

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Door een streng toelatingsbeleid bewaken we de kwaliteit van onze vereniging. Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied

Zoek een kostendeskundige
Sluiten