FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Contact & Route

Het secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor onze service naar leden en telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Het secretariaat is een helpdesk en informatiepunt voor leden en geeft antwoord op vragen of helpt u verder bij het vinden van een antwoord.  
 
Postbus 1058
3860 BB NIJKERK
 
T 033-2473474

E Mail ons
I  www.nvbk.nl
 
> Medewerkers secretariaat

Vanaf AMSTERDAM
Volg de A1 richting Amersfoort/Apeldoorn. Volg bij het kruispunt Hoevelaken de A28, richting Zwolle. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten, rechtsaf richting Nijkerk. Sla net voorbij de derde verkeerslichten rechtsaf het terrein op van het Ampt van Nijkerk (hotel). Rechts aanhouden en door naar achteren rijden naar het gebouw "Het Forum" nummer 10 daar is het secretariaat van NVBK gevestigd.

Vanaf UTRECHT
Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag,bij de verkeerslichten,rechtsaf richting Nijkerk. Sla net voorbij de derde verkeerslichten rechtsaf het terrein op van het Ampt van Nijkerk (hotel). Rechts aanhouden en door naar achteren rijden naar het gebouw "Het Forum" nummer 10 daar is het secretariaat van NVBK gevestigd.

Vanaf GRONINGEN
Volg de A28 richting Utrecht. Neem de afslag Nijkerk (9). Ga aan het einde van de afslag, bij de verkeerslichten, linksaf richting Nijkerk. Sla net voorbij de derde verkeerslichten rechtsaf het terrein op van het Ampt van Nijkerk (hotel). Rechts aanhouden en door naar achteren rijden naar het gebouw "Het Forum" nummer 10 daar is het secretariaat van NVBK gevestigd.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten