FINANCIËLE BEHEERSING VAN BOUWPROJECTEN

Opleiding & Carrière

Leden van NVBK zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor een verdere professionalisering in het vakgebied. NVBK organiseert hiertoe (in samenwerking met andere organisaties) voor haar leden diverse bijeenkomsten. Het is voor ons erg belangrijk dat deze bijeenkomsten aansluiten op de wensen van de deelnemers. Daarom kunt u meebepalen waar de bijeenkomsten over gaan door bij het secretariaat uw idee in te sturen.

NVBK verwijst leden daarnaast door naar  geschikte vol- en deeltijdopleidingen. Ook voor vervolgstappen in uw carriere zijn leden bij NVBK aan het juiste adres. Op de vacaturepagina vindt u een actueel overzicht van vacatures.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige
Sluiten