NIEUWSFLITS FEBRUARI VERZONDEN

NIEUWSFLITS FEBRUARI VERZONDEN

2 maart 2020 door NVBK Secretariaat

Afgelopen donderdag is de eerste Nieuwsflits van 2020 verzonden. In de Nieuwsbrief een artikel van RTL Nieuws over een Rekenfout in het klimaatplan: vergroening huizen stuk duurder dan …

Afgelopen donderdag is de eerste Nieuwsflits van 2020 verzonden. In de Nieuwsbrief een artikel van RTL Nieuws over een Rekenfout in het klimaatplan: vergroening huizen stuk duurder dan voorgespiegeld. Ook is er aandacht voor de kennissessie BIM en de ALV op 2 april aanstaande. 

Het bestuur van NVBK stelt de mening van haar leden zeer op prijs. Binnenkort wordt er een enquête verzonden om meer gevoel en inzicht te krijgen in wat er speelt en leeft onder de leden. Wil jij ons helpen om meer inzicht te krijgen? Vul dan de enquête in. Met de uitkomst gaat het bestuur gerichter communiceren en bijeenkomsten organiseren, zodat de vereniging meer op jouw behoefte wordt aangepast. Houd hiervoor je mailbox in de gaten. 

Heb je de Nieuwsflits gemist? Kijk hier om de nieuwsflits te lezen.  

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten