DOE JE MEE AAN HET WERELDWIJDE ONDERZOEK NAAR DE ONTWIKKELING VAN ONZE SECTOR?

DOE JE MEE AAN HET WERELDWIJDE ONDERZOEK NAAR DE ONTWIKKELING VAN ONZE SECTOR?

9 oktober 2020 door NVBK Secretariaat

Als NVBK zijn we lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Een soort ‘Europese NVBK’ waarbij de verschillende landelijke verenigingen zijn aangesloten. Vanuit CEEC wordt er samen met RICS …

Als NVBK zijn we lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Een soort ‘Europese NVBK’ waarbij de verschillende landelijke verenigingen zijn aangesloten.

Vanuit CEEC wordt er samen met RICS een wereldwijd marktonderzoek gehouden naar de ontwikkeling van de sector. Er wordt onderzocht hoe de markt zich ontwikkelt voor bouw en infra.

Dit onderzoek wordt gedaan onder alle leden van de RICS en een deel van de CEEC.

Wij willen je vragen om deel te nemen aan dit onderzoek, het duurt slechts enkele minuten. De resultaten van het onderzoek ontvang je zodra deze gereed zijn. Het wordt een internationaal rapport met daarin ook een nationaal deel met informatie over de marktontwikkelingen in Nederland.

KLIK HIER om deel te nemen aan dit onderzoek.
 

Meer informatie over het marktonderzoek en voorgaande edities kun je vinden via deze link.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten