EEN GESLAAGDE DAG VAN DE BOUWKOSTENDESKUNDIGE

EEN GESLAAGDE DAG VAN DE BOUWKOSTENDESKUNDIGE

6 november 2020 door NVBK Secretariaat

Het was een geslaagde Dag van de Bouwkostendeskundige, over het thema aardbevingsproblematiek! Dit keer geheel online en dus coronaproof! Ruim 40 deelnemers (van de 50 aanmeldingen) hadden …

Het was een geslaagde Dag van de Bouwkostendeskundige, over het thema aardbevingsproblematiek! Dit keer geheel online en dus coronaproof!

Ruim 40 deelnemers (van de 50 aanmeldingen) hadden ingelogd en deden mee. Zij volgden de presentaties van sprekers Henk Kieft (KAW), Menno Hartsema (Bouwscoop) en Robby Gittens (Arcadis). Centraal stond 'Batch 1588' en hoe het proces en de kosten in beeld zijn gebracht die hebben geleid tot een convenant met een prijslijst waarmee het budget is verdeeld en de subsidieaanvragen voor de eigenaren zijn bepaald. 

Een interessante middag!

De presentatie van Menno Hartsema en Henk Kieft nog eens bekijken? Dat kan hier.

Het webinar gemist of nog eens terug kijken? Dat kan:
webinar deel 1: Menno Hartsema en Henk Kieft
webinar deel 2: Robby Gittens

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten