VACATURE ALGEMEEN BESTUURSLID NVBK

VACATURE ALGEMEEN BESTUURSLID NVBK

21 november 2020 door NVBK Secretariaat

Zie jij veel kansen en mogelijkheden voor de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen? Kun je goed samenwerken, communiceren én heb je een inspirerende persoonlijkheid met kennis …

Zie jij veel kansen en mogelijkheden voor de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen? Kun je goed samenwerken, communiceren én heb je een inspirerende persoonlijkheid met kennis van zaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer naar de vacature van algemeen bestuurslid van de NVBK en wie weet ben jij straks medeverantwoordelijk voor de mooiste vakvereniging van ons land! 

 

Als algemeen bestuurslid … 
 
• maak je deel uit van het algemeen bestuur van de NVBK;
• heb je een uitgesproken visie en kennis over de ontwikkeling van de NVBK;
• kun je goed samenwerken en communiceren met andere bestuursleden, verenigingsleden, betrokken buitenstaanders en het verenigingsbureau;
• ben je in staat ideeën te genereren, deze uit te dragen en in de praktijk tot uitvoering te (laten) brengen;
• ben je een inspirerende persoonlijkheid met tact, kennis van zaken, daadkracht en humor;
• ben je bereid om een eigen rol te vervullen in het bestuur en actief bij te dragen aan de teamontwikkeling. Je eigen belang weet je daaraan ondergeschikt te maken.
 
De ideale kandidaat …
 
• is lid van de NVBK;
• kan planmatig werken;
• is resultaatgericht;
• is een verbinder en een netwerker in hart en nieren;
• kan zich verplaatsen in de wensen van de leden en kan deze vertalen in een concrete koers;
 
Nadere informatie
Het algemeen bestuur van de NVBK vergadert gemiddeld vijf keer per jaar en is betrokken bij de organisatie van een themabijeenkomst. Aan een bestuursfunctie is geen vergoeding verbonden.  Er is wel een onkostenregeling voor reis- en verblijfkosten. De functie wordt voor minimaal drie jaar vervuld. De vereniging laat zich voor de uitvoering van de taken bijstaan door het verenigingsbureau.
 
Procedure
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie naar secretariaat@nvbk.nl. Wil je meer weten over deze functie of procedure, neem dan contact op met het NVBK-secretariaat via secretariaat@nvbk.nl of 033 247 3474.
Labels:

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten