Geslaagd webinar 'Groninger maatregelen catalogus'

Geslaagd webinar 'Groninger maatregelen catalogus'

5 maart 2021 door NVBK Secretariaat

Op donderdag 4 maart 2021 vond het NVBK webinar 'Groninger Maatregelen Catalogus (GMC)' plaats. Wij kijken terug op een geslaagd webinar! Met dank aan Tijmen van Steenis adviseur …

Op donderdag 4 maart 2021 vond het NVBK webinar 'Groninger Maatregelen Catalogus (GMC)' plaats. Wij kijken terug op een geslaagd webinar!

Met dank aan Tijmen van Steenis adviseur bedrijfsvoering bij Nationaal Coördinator Groningen. Hij gaf tijdens dit webinar een toelichting op het gebruik van de de Groninger Maatregelencatalogus (GMC). Die is onmisbaar bij een adequate aanpak van de bouwkundige versterkingsopgave in Groningen. In deze catalogus staan versterkingsmaatregelen die op een uniforme wijze en op een kwalitatief hoog niveau zijn uitgewerkt.

Er komen nog meer interessante webinars aan! Houd onze website (agenda) en ook onze LinkedIn-pagina in de gaten!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten