In memoriam Willum Cornelissen

In memoriam Willum Cornelissen

9 april 2021 door NVBK Secretariaat

"Ring the bells that still can ring Forget your perfect offering There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in" Leonard Cohen Ons bereikte het …

"Ring the bells that still can ring
Forget your perfect offering
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in"
Leonard Cohen


Ons bereikte het verdrietige bericht dat Willum Cornelissen, erelid van de NVBK, op 2 april 2021 is overleden.

Namens het bestuur van NVBK brengen wij onze condoleances over aan zijn familie en wensen hen veel sterkte.

De uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden. Graag had de familie iedereen de mogelijkheid geboden om het leven van Willum te gedenken. Voor een laatste herinnering of persoonlijk groet kun je terecht op: https://www.memori.nl/willum-cornelissen-1/​


Noot van de webredactie:
In november vorig jaar overleed Wietze van Houten. Om herinneringen aan hem op te halen, lees 'Inzicht - Wietze van Houten' een rubriek over en met speciale collega's, geschreven door Willum Cornelissen.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten