Meld je aan voor webinar 20 mei: 'meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de p85-methodiek.'

Meld je aan voor webinar 20 mei: 'meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de p85-methodiek.'

22 april 2021 door NVBK Secretariaat

NVBK en Stichting Register Kostenmanager Nederland organiseren op donderdag 20 mei het webinar 'Meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de P85-methodiek.' Bij probabilistisch …

NVBK en Stichting Register Kostenmanager Nederland organiseren op donderdag 20 mei het webinar 'Meer rust en ruimte in uw budget? Budgetteren met de P85-methodiek.'

Bij probabilistisch ramen wordt de projectinformatie uit het vroege stadium gekoppeld aan kostendragers, allen met een bandbreedte. Ervaring en kennis van bouwprocessen en onderliggende kosten zijn cruciaal bij het bepalen van de bandbreedte en projectrisico's.

In dit webinar behandelen Jacqueline Schlagwein en Niels Vlieg de P85-methodiek (investeringskosten met 15% kans op overschrijding) aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Meer weten? Aanmelden kan via onze website. Je bent van harte welkom!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten