Webinar over aanbestedingsrecht en bouwkosten terugkijken?

Webinar over aanbestedingsrecht en bouwkosten terugkijken?

6 juli 2021 door NVBK Secretariaat

The webinar 'Procurement law and construction costs' took place on 24 June. In this webinar, mr. Joost Haest, lawyer construction and procurement law at Severijn Hulshof lawyers, …

The webinar 'Procurement law and construction costs' took place on 24 June. In this webinar,  mr. Joost Haest, lawyer construction and procurement law at Severijn Hulshof lawyers, discussed topics such as price diving / abnormally low tenders, underestimations by the contracting authority, ceiling amounts used, prescribed unit prices and case law with many practical examples and case law. the mandatory substance of unit prices. He also considered the most common tendering complaints. It was a very interesting afternoon!

Did you miss the webinar? Then you it again at your leisure  to look back .
The presentation of this afternoon is also available and  downloadable .

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten