ICMS 3 is open voor commentaar

ICMS 3 is open voor commentaar

7 juli 2021 door NVBK Secretariaat

Met de gebouwde omgeving die verantwoordelijk is voor ongeveer 40% van de wereldwijde CO2-uitstoot, is het van cruciaal belang dat duurzame praktijken worden to

list-2389219_640

50 Wereldwijd vooraanstaande organisaties, waaronder de LMOE en haar leden in verschillende Europese landen, hebben gewerkt aan de ontwikkeling van ICMS-3, een nieuwe editie van de International Cost Management Standard, inclusief kapitaalkosten, levenscycluskosten en koolstofemissies.

De ICMS-3 maakt het mogelijk hun onderlinge relatie te onderzoeken en levert de gegevens om beslissingen te nemen over het ontwerp, de constructie, de exploitatie en het onderhoud van de gebouwde omgeving die de ecologische duurzaamheid optimaliseert.

Om ervoor te zorgen dat de norm geschikt is voor het beoogde doel, wordt een consultatie gelanceerd voor professionals over de hele wereld. De consultatie sluit op 10 september 2021, waarna het definitieve document later in het jaar klaar is voor publicatie. Alle belanghebbenden in de bouw- en infrasector kunnen commentaar leveren op de conceptnorm.

LINK naar consultatie ICMS 3

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten