Doe je mee aan het wereldwijde onderzoek naar de ontwikkeling van onze sector over q3-2021?

Doe je mee aan het wereldwijde onderzoek naar de ontwikkeling van onze sector over q3-2021?

20 september 2021 door NVBK Secretariaat

Als NVBK zijn we lid van de CEEC (www.ceecorg.eu). Een soort ‘Europese NVBK’ waarbij de verschillende landelijke verenigingen zijn aangesloten.

Vanuit CEEC wordt er elk kwartaal samen met RICS een wereldwijd marktonderzoek gehouden naar de ontwikkeling van de sector. Er wordt onderzocht hoe de markt zich ontwikkelt voor bouw & infra. Dit onderzoek wordt gedaan onder alle leden van de RICS en een deel van de CEEC.

Wij willen je vragen om deel te nemen aan dit onderzoek over Q3-2021, het duurt slechts enkele minuten. En: de vragenlijst is speciaal in het Nederlands opgesteld; wel zo makkelijk!

KLIK HIER om deel te nemen aan dit onderzoek over Q3. Deelnemen aan het onderzoek kan t/m 15 oktober.
De resultaten van het onderzoek ontvang je zodra deze gereed zijn. 

Bekijk hier de resultaten van het bouw & infra onderzoek over Q2. 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten