Kostenpost december is uit!

Kostenpost december is uit!

21 december 2021 door NVBK Secretariaat

De laatste Kostenpost van dit jaar is verstuurd. Met interessante artikelen over onder meer de Dag van de Bouwkostendeskundige, een column van Bernd Karstenberg, informatie over het ICEC World Congress en een artikel over een universele methode voor het melden van CO2-uitstoot in gebouwen en infrastructuur.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten