ICEC World Congress

ICEC World Congress

14 januari 2022 door NVBK Secretariaat

Stichting DACE organiseert van 12 t/m 15 juni 2022 het internationale ICEC World Congress in Rotterdam, met als thema: “Predictable Projects in a Dynamic World”.

Het congres wordt, als gevolg van COVID, voor het eerst in een hybride vorm georganiseerd. We verwachten ongeveer 300 experts (max. 700), beslissers en bezoekers, van over de hele wereld, live in Rotterdam en tussen de 700 tot 1.500 deelnemers online. Denk daarbij aan Cost Engineers, Project Controls Professionals, Quantity Surveyors.

Voor het programma is DACE op zoek naar bijdragen die passen binnen de thema’s sustainability, project control, change, ict, geographical influences en the human factor.
>> Meer informatie over deze thema’s 

Interessant congres? Deelnemen? 
>> Meld je hier aan voor het ICEC World Congress

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten