In memoriam Aat Ros

In memoriam Aat Ros

26 januari 2022 door NVBK Secretariaat

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Aat Ros op 19 januari 2022 is overleden.
Namens het bestuur van NVBK brengen wij onze condoleances over aan zijn familie en wensen hen veel sterkte.

Bij de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) herinneren we ons Aat als een bevlogen en betrokken bouwkostendeskundige. Aat was bij vrijwel elke bijeenkomst en daar had Aat een positieve inbreng. Hij stond hierbij niet op de voorgrond, maar als hij wat zei, luisterde je.

Ik heb Aat voor het eerst ontmoet toen hij in de toelatingscommissie van de NVBK zat. Ik kwam bij hem thuis en moest hem overtuigen dat ik voldoende bekwaamheid had. Het was een hartelijke ontvangst en ik kreeg meteen het gevoel dat ik welkom was. We kregen hiermee een band en bij de netwerkbijeenkomsten en jaarvergaderingen spraken we elkaar altijd en niet alleen over ons vak.

Bouwkosten was zijn beroep en zijn passie en zelfs na zijn pensionering bleef hij bouwkostenadviezen geven. Toen hij ook hier mee stopte, vond Aat dat zijn kennis niet verloren mocht gaan. Ik ontving van hem een uitgebreid dossier met bouwkostenkennis. Geweldig. En ook hierna zagen we elkaar op de NVBK bijeenkomsten. Helaas was dit door corona de laatste tijd niet meer mogelijk.

Aat is 40 jaar lid geweest van onze vereniging en is jaren lid geweest van de toelatingscommissie. Hij kwam ook bij de vereniging omdat het er gezellig is, zoals hij ons meegaf. Dit is een compliment waar we trots op zijn, maar die gezelligheid kwam ook door Aat.

Er is een mogelijkheid voor het tekenen van het condoleanceregister online.

Wij zullen Aat missen. We wensen Joke en andere nabestaanden heel veel sterkte toe.

Namens het bestuur van NVBK
Frank Michielen

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten