Deel je kennis met de NVBK-leden!

Deel je kennis met de NVBK-leden!

14 februari 2022 door NVBK Secretariaat

Hoe mooi is het om je ervaring en kennis te delen met andere NVBK-leden? Ben je bezig met een nieuwe ontwikkeling, een specifiek project of wil je jouw kennis over een ander onderwerp met leden van de NVBK delen, vertel dan je verhaal tijdens een NVBK bijeenkomst! Jij zorgt voor de inhoud en het verenigingsbureau voor de uitvoering. 

Kennisuitwisseling 
Zet je kennis en ervaring in ten behoeve van de vereniging en haar leden! We vragen van jou een eenmalige bijdrage waarmee we invulling willen geven aan het principe dat de NVBK een vereniging is voor en door leden. Ken jij iemand van buiten de vereniging die een interessante inhoudelijk bijdrage kan leveren? Dan is dit natuurlijk ook prima. Het belangrijkste is dat we leden van de NVBK graag meer willen betrekken bij de bijeenkomsten die we organiseren: eenmalig en zonder verdere verplichtingen.

Stuur je reactie naar secretariaat@nvbk.nl en zet samen met ons een mooie bijeenkomst neer!

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten