Lees hier de nieuwste Kostenpost van maart/april 2022!

Lees hier de nieuwste Kostenpost van maart/april 2022!

1 april 2022 door NVBK Secretariaat

Kostenpost verschijnt 8x per jaar en staat vol met nieuws over de vereniging, interessante columns en artikelen over ons vakgebied. Op 31 maart 2022 verscheen de tweede Kostenpost van 2022.

In deze Kostenpost onder meer de column 'Kerk, bouwkosten en bier!' van Gerard van Dijk, de oproep om 12 april in je agenda te reserveren voor de ALV en brouwerijbezoek, de poll 'Over welk thema wil je meer horen of weten?', de column van Bernd Karstenberg dit keer over levensduurkosten bouw en installaties bij functioneel opppervlak (deel 33), nieuws van zustervereniging Dace en aandacht voor het ICEC World Congress dat plaatsvindt van 12 t/m 15 juni 2022.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten