Een bijeenkomst als vanouds! - Een impressie

Een bijeenkomst als vanouds! - Een impressie

10 mei 2022 door NVBK Secretariaat

Na twee jaar lang onze jaarlijkse ledenvergadering online te hebben georganiseerd, waren we blij dat we op 12 april weer fysiek bijeen konden komen. Een bijeenkomst als vanouds!

De ledenvergadering vond plaats in de Sint Laurentiuskerk te Weesp. De kerk is herbestemd tot onder andere bierbrouwerij, jeneverstokerij, yoga studio en appartementen. Een bijzondere plek waar we door de betrokken bouwkostendeskundige Michel Meeuwen werden meegenomen langs de hoogte- en dieptepunten van deze bijzondere locatie. In 2016 ging de torenspits namelijk verloren bij een heftige brand, maar deze werd naast de kerk opnieuw opgebouwd en precies twee jaar later weer op de toren gezet. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en een diner in de brouwerij. 

Onze bijeenkomsten zijn een uitstekende gelegenheid om op een leuke manier in contact te komen en blijven met collega’s. Houd onze agenda in de gaten voor de komende bijeenkomsten!

Brouwerij met banner      Eten na afloop

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten