Kostenpost mei is verstuurd. Je leest 'm hier!

Kostenpost mei is verstuurd. Je leest 'm hier!

19 mei 2022 door NVBK Secretariaat

Kostenpost verschijnt 8x per jaar en staat vol met nieuws over de vereniging, interessante columns en artikelen over ons vakgebied. Op 19 mei 2022 verscheen de derde Kostenpost van 2022.

In deze Kostenpost: de column 'Hoe verduurzaam je op een slimme, integrale en kosteneffectieve manier?' van Arend Koers, de terugblik op de ALV (een bijeenkomst als vanouds!), de poll 'Over welk thema wil je meer horen of weten?', een artikel over het thema van de Dag van de Bouwkostendeskundige op 3 november 2022, aandacht voor de 5e publicatie in de reeks over levensduurkosten, de column van Bernd Karstenberg dit keer over levensduurkosten bouw en installaties bij persoonsbezetting (deel 34), en een bericht van onze zusterorganisatie Dace over de VM3 opleiding.

>> Je leest 'm hier

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten