Even voorstellen: nieuw NVBK-lid Idzard van Gameren

Even voorstellen: nieuw NVBK-lid Idzard van Gameren

4 juli 2022 door NVBK Secretariaat

In 2007 is Idzard van Gameren bij Multical ingenieursbureau begonnen als tekenaar, maar al snel heeft hij de overstap gemaakt naar de afdeling Gebouwkosten. Hier is hij in circa 12 jaar tijd opgeklommen van eerst alleen basishoeveelheden bepalen tot zelfstandig bouwkostendeskundige die in wisselende samenstellingen ook andere (beginnende) calculators aanstuurt op het gebied van bouwkosten.

Idzard (36 jaar): "De werken die wij doen, zijn vooral gericht op de ontwerpkant, waarbij we meedoen vanaf het schetsontwerp tot aan een T.O. begroting en het controleren van de aannemers. Voorbeeld van typen werken die langskomen zijn het aanbouwen aan woningen tot het bouwen van grote utiliteitsgebouwen en alles wat hier tussen zit."

Lid NVBK
"Ik ben lid geworden van de NVBK om meer en gemakkelijker te kunnen netwerken met andere bouwkostendeskundigen en het met elkaar te hebben over ‘ons’ vakgebied. Dit is dan ook gelijk mijn verwachting: kennis brengen en kennis halen."

Privé
"Inmiddels ben ik al weer 12 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw en samen hebben we 3 prachtige kinderen, 2 jongen en 1 meisje, in de leeftijd van 9, 6 en 2 jaar. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met een van de kinderen, doe ik aan hardlopen en lees ik graag een spannend boek."

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten