6e artikel in publicatiereeks levensduurkosten is verschenen!

6e artikel in publicatiereeks levensduurkosten is verschenen!

7 juli 2022 door NVBK Secretariaat

Het Rijksvastgoedbedrijf, Life Cycle Vision, AT Osborne, IGG Bouweconomie en Brink zijn een unieke samenwerking aangegaan. In samenspraak met de Nederlandse Vereniging voor Bouwkostendeskundigen geven deze partners van NVBK inhoud aan het thema levensduurkosten. Het integraal rekenen aan kosten, opbrengsten en waarde van vastgoed- en bouwopgaves. De uitkomsten van het gezamenlijke onderzoek delen we via een reeks publicaties. Op 23 juni 2022 verscheen de 6e publicatie.

Deel 6 van onze publicatiereeks heeft de titel 'Levensduurkosten berekenen: een gezamenlijk stappenplan voor opdrachtgevers en experts'. Met een stappenplan om te komen tot een vergelijking van de levensduurkosten. Deze beproefde aanpak is geschikt voor alle betrokkenen: opdrachtgevers, leveranciers, specialisten én procesmanagers.

>> Lees hier de publicatie 'Levensduurkosten berekenen: een gezamenlijk stappenplan voor opdrachtgevers en experts'
>> Ga naar de pagina publicatiereeks levensduurkosten en lees daar de andere 4 publicaties

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten