Even voorstellen: Oscar Kerssens

Even voorstellen: Oscar Kerssens

1 september 2022 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Oscar Kerssens van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Foto Oscar KerssensOscar is in 2000 afgestudeerd aan de HTS Haarlem en gestart als ontwerper in de civiele techniek bij een ingenieursbureau. Na wat omzwervingen via een aannemer en de rijksoverheid is hij in 2006 terecht gekomen bij Witteveen+Bos voor het ontwerp van civiele kunstwerken. In de loop der jaren heeft hij allerlei soorten projecten meegemaakt. Van een kleine fietsbrug in het park tot de grootste projecten van Nederland. Na een periode gewerkt te hebben in het buitenland en gedetacheerd geweest bij een gemeente, is hij opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heeft hij gevonden als kostendeskundige binnen de groep kostenmanagement van Witteveen+Bos. "Hier ben ik in 2020 mee begonnen en nog steeds heel blij met de stap. Wat mij vooral motiveert zijn de projecten waarbij kosten als ontwerp tool worden gebruikt om niet direct naar de goedkoopste oplossing te zoeken maar naar de oplossing met de meeste toegevoegde waarde. Niet altijd even makkelijk maar wel leuk om te doen. Wat mij hier vooral bij helpt is mijn jaren lange ervaringen binnen het vakgebied en te hebben gewerkt voor allerlei verschillende soorten werkgevers."

Lid NVBK
"Lid van de NVBK ben ik geworden om mijn kennis op het gebied van kosten te verbreden en kennis en ervaringen op te doen en te delen. Kosten ramen is nu eenmaal veel meer dan alleen een prijs achter een hoeveelheid zetten."

Privé
"Als alles volgens plan gaat trouw ik in het voor jaar van 2023 op Bonaire. De plek waar ik samen met mijn partner graag ga duiken. Iets wat ik in Nederland ook heel graag doe. Als er nog tijd over is dan ben ik ook nog graag bezig met mijn Lego verzameling die ondertussen een groot deel van mijn werkkamer in beslag neemt."

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten