Dag van de Bouwkostendeskundige op locatie: de fabriek van Fijn Wonen in Heerenveen

Dag van de Bouwkostendeskundige op locatie: de fabriek van Fijn Wonen in Heerenveen

2 september 2022 door NVBK Secretariaat

We zijn druk met de voorbereidingen voor de Dag van de Bouwkostendeskundige (DvdB) die dit jaar plaatsvindt op donderdag 3 november 2022 van 13.00 - 18.00 uur in de fabriek van Van Wijnen, Fijn Wonen in Heerenveen  Houd deze datum alvast vrij in je agenda en meld je aan!

Dit keer is het thema industrieel bouwen. Centraal staan nieuws, ervaringen en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Is industrieel bouwen de oplossing voor de uitdagingen waar we voor staan – denk aan de stikstofcrisis, wooncrisis, personeelscrisis in de bouw, energiecrisis, klimaatdoelstellingen? Industrieel bouwen heeft ontzettend veel voordelen: er zijn minder transportbewegingen nodig omdat alle elementen of modules in de fabriek worden voorbereid. Daardoor is er minder stikstofuitstoot. Industrieel bouwen kan snel, een huis bouwen kost vaak maar enkele dagen, en geeft minder (lawaai-)overlast. Door robotisering en automatisering zijn in de fabriek geproduceerde woningen vaak goedkoper en zijn er minder vakmensen nodig. Wat betekent industrieel bouwen voor de rol van de bouwkostendeskundigen?

Meer dan genoeg aanknopingspunten voor een interessante Dag van de Bouwkostendeskundige, op een locatie die helemaal bij dit thema past!

Houd onze website in de gaten voor het programma en de sprekers.

We ontmoeten je graag op 3 november. Meld je hier aan.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten