Kom naar de Dag van de Bouwkostendeskundige!

Kom naar de Dag van de Bouwkostendeskundige!

10 oktober 2022 door NVBK Secretariaat

Ja, klopt, met een uitroepteken. Waarom?

1.
Het is een mooie kans om met elkaar, als vakgenoten, op een interessante locatie, weer eens “life” bij te praten, de laatste nieuwtjes uit de branche uit te wisselen en de ontwikkelingen van vandaag vanuit de markt te delen. Dat kan tijdens het formele programma, maar natuurlijk ook voorafgaand of na afloop, tijdens het informele deel. Uiteindelijk is dit de reden waarom we als vereniging bestaan.

2.
Dit is een mooie kans om je te laten bijspijkeren in één van de ontwikkelingen die de laatste jaren in een stroomversnelling is gekomen. Deze ontwikkeling heeft niet alleen een link met stikstof, circulariteit, fijnstof, duurzaamheid, productiesnelheid, arbeidspotentieel en energie maar ook met ons vak: wat is de invloed op de bouw- en bijkomende kosten en in het bijzonder op de bouwplaatskosten? Hoe kijken we hier naar en hoe gaan we hier mee om?

3.
Als bouwkostendeskundigen zitten we grotendeels binnen, tussen vier muren en achter een scherm. Dit is een mooie kans om eens achter dat scherm vandaan te komen, op een bijzondere (bouw)locatie rond te kunnen lopen en feeling met de praktijk te houden.

4.
Het is een mooie kans om met een hoge opkomst het bestuur te laten zien dat we met dit soort evenementen als vereniging goed op koers liggen.

5.
Onze vereniging is de laatste tijd mooi gegroeid met een aanwas van nieuwe leden. Voor de nieuwe leden is dit een mooie kans om met de andere leden van de vereniging kennis te maken. En voor de “oud gedienden” een mooie kans om kennis te maken met onze nieuwe leden uit hetzelfde vakgebied.

Binnenkort verschijnt onze nieuwste Kosten Management Magazine (KM Magazine) die volledig is gewijd aan deze dag. Daar hoef je niet op te wachten: je kunt je nu al opgeven via onze website!

Donderdag 3 november vanaf ca. 12.00 uur. Een mooie kans dus.

Kom naar de Dag van de Bouwkostendeskundige!

Cor Hanenburg, Secretaris NVBK

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten