Even voorstellen: nieuw NVBK-lid Marcel van de Peppel

Even voorstellen: nieuw NVBK-lid Marcel van de Peppel

10 november 2022 door NVBK Secretariaat

De NVBK heet Marcel van de Peppel van harte welkom als nieuw lid! Hij stelt zich graag even aan je voor.

Marcel van de Peppel is begonnen in 2000 bij Bouwbureau H.P. van Persie als junior calculator. Van Persie was een bouwkostenbureau en lid van de NVBK. Dankzij de vakkennis van Harry van Persie en Dirk de Groot is er een snelle groeicurve ontstaan op het vakgebied bouwkosten. Na ongeveer zes jaar heeft Marcel de overstap gemaakt naar Ingenieursbureau IOB. Vanuit een nieuw opgerichte zusterorganisatie, Bouwkostenadvies IOB, is het dienstenpakket bouwkosten- en contractmanagement toegevoegd aan specialisaties van IOB. Zes jaar is er fulltime gewerkt aan begeleiding van projecten in de ontwerp- en contractfase voor zowel opdrachtgevers als uitvoerend bouwbedrijven. Na verschillende managementfuncties te hebben vervuld binnen IOB heeft Marcel vijf jaar geleden de overstap gemaakt naar Waal.

Marcel is binnen Waal als Manager Engineering verantwoordelijk voor de projecten in de ontwerp- en contractfase. Met een team van planontwikkelaars en kostendeskundige wordt er gewerkt aan woongerelateerde projecten in de ontwerpfase van SO tot UO. De overstap naar Waal heeft Marcel de mogelijkheid gegeven dagelijks inhoudelijk met het vakgebied bezig te zijn.

Waarom lid van NVBK?
Marcel: “Het lidmaatschap van de NVBK biedt een interessant netwerk om kennis uit te wisselen. Ik was in mijn jaren van Bouwkostenadvies IOB lid van de NVBK. Nu ik inhoudelijk meer betrokken ben bij het vakgebied bouwkosten is het lidmaatschap wederom interessant om kennis te delen.”

 Privé
“Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben we een sportieve dochter van 13 jaar. Mijn dochter doet het Technasium en zit inmiddels in het tweede jaar. Ik ben trots op haar om te zien hoe ze projectmatig onderzoek- en ontwerpopdrachten uitvoert. Als we samen naar een bouwplaats gaan is ze oprecht geïnteresseerd in de techniek van de projecten die wij realiseren met Waal. Leuk om samen dezelfde interesse te delen. In mijn vrije tijd wandelen we veel met ons gezin en hond Wicky. Daarnaast padel en mountainbike ik regelmatig.”

 

 

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten