Even voorstellen: Nicole van Kuijk

Even voorstellen: Nicole van Kuijk

29 maart 2023 door NVBK Secretariaat

Wij stellen graag Nicole van Kuijk voor. Zij is naast bouwkostendeskundige ook procesleider van Vitruvius Opleidingen en heeft zich als taak gesteld de afstand tussen cursisten en de NVBK te verkleinen en ze te binden aan de NVBK. 

Nicole (39 jaar): "Ik zit al zo’n 17 jaar in het vak. Na het behalen van mijn diploma HTS Bouwkunde ben ik begonnen bij Vitruvius Bouwkostenadvies. Niet veel later heb ik de opleiding tot Kostendeskundige Bouw aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Nog steeds werkzaam bij Vitruvius, ben ik opgeklommen van junior naar senior bouwkostenadviseur en ben ik in 2018 mede-eigenaar van Vitruvius geworden.

Bouwkostenadviseur? Voor mij ... het leukste beroep in de bouw! Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een project in de richting van een financieel gezond eindresultaat, of dat nu gaat om een school, woonwijk of een zorginstelling, het hele traject of slechts een deel daarvan.

Cursisten binden aan NVBK
Sinds 2021 ben ik ook procesleider van Vitruvius Opleidingen, een taak die ik heb overgenomen van Jan Rip, die zijn werkzame carrière aan het afsluiten is. In deze laatste hoedanigheid, heb ik mij tot taak gesteld om de afstand tussen cursisten en de NVBK te verkleinen en het aanstormende talent van iedere groep cursisten te binden aan de NVBK. Ik heb zelf ook ervaren dat het als jonge bouwkostenadviseur niet makkelijk is om je direct thuis te voelen bij een gezelschap ervaren adviseurs, daarom zet ik me ervoor in om dit voor de huidige cursisten soepeler te laten verlopen.

Privé
Naast mijn werk weet ik altijd wel tijd te vinden voor regelmatig sporten, o.a. tennis, sportschool, golf en in de winter skiën. Als Brabander en wonend in Drunen, onder de rook van Den Bosch, zijn er wel een paar carnavalsdagen in februari, dat ik de telefoon iets minder snel opneem!"

 

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten