Statutenwijziging

Statutenwijziging

6 juli 2023 door NVBK Secretariaat

Op dinsdagmiddag 4 juli vond er een tweede bijzondere ledenvergadering plaats waar tot het wijziging van de statuten van de NVBK is besloten (zie bijgaand de notulen).

Aanleiding van de statutenwijziging was o.a. de beoogde wijziging van de gedragscode. Ook het huishoudelijk reglement moest om deze reden worden aangepast. In het wijzigingstraject zijn verschillende leden meegenomen en het resultaat is in de reguliere ledenvergadering van 20 april aan de leden gepresenteerd. 

De gewijzigde statuten, de gedragscode en het huishoudelijk reglement - zoals deze op 4 juli zijn vastgesteld - zijn effectief nadat de herziene statuten bij de notaris zijn gepasseerd en bij de KvK zijn gedeponeerd.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten