Vacatures bestuur NVBK

Vacatures bestuur NVBK

13 juli 2023 door NVBK Secretariaat

Momenteel hebben we bij de NVBK twee bestuursfuncties vacant. Heb je interesse?

NVBK werkt vanuit het principe dat de vereniging er is door en voor vrijwilligers. Daarom is de NVBK altijd op zoek naar leden die zich voor de vereniging willen inzetten. Dat kan zowel projectmatig (bijvoorbeeld ondersteuning bij een event) als structureel (bestuursfuncties).

Vrijwilligerswerk kost tijd, maar de ervaring van onze vrijwilligers is dat je er ook veel voor terugkrijgt. Bijvoorbeeld door het contact met andere teamleden, vakdeskundigen en het prikkelen van je eigen denkraam.

Met het vertrek van de bestuursleden Cor Hanenburg en Gerard van Dijk, heeft de NVBK momenteel twee bestuursfuncties vacant. Heb je interesse? Laat het ons weten! Je kunt contact opnemen via secretariaat@nvbk.nl.

PARTNERS VAN DE NVBK

NVBK LID WORDEN

Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden. 

Word lid

ZOEK EEN NVBK KOSTENDESKUNDIGE

Onze kostendeskundigen zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied.

Zoek een kostendeskundige

NVBK Secretariaat

Sluiten